Wat is Style Achterover?

Style Achterover is de plek voor de leukste woonideeën, creatieve projecten en gave hotspots. De naam style achterover is deels afkomstig van het gezegde ‘ik ben daar steil van achterovergeslagen’. Dit betekend figuurlijk achterover vallen van verbazing. Ik vond het een leuke woordgrap steil te vervangen voor style, passend bij mijn onderwerpen. En ik hoop dat ik steeds weer kan inspireren, vernieuwen en jullie daarmee blijf verbazen. Dus zo is mijn naam ontstaan.

Op mijn Instagram deel ik dagelijks plaatjes van mijn grote liefde; interieur. Ik heb niet echt een specifieke woonstijl maar mix graag oud met nieuw. Ook gebruik ik veel natuurlijke materialen. Ik doe ook styling opdrachten en product fotografie. Denk hierbij aan het stylen van producten en het maken van sfeer foto’s voor bedrijven, vaak te gebruiken voor websites en Social media.

Wie is Style Achterover?

Dat ben ik! Baukje Oldenkamp, 28 en samen met mijn vriend woonachtig in Friesland. Ik ben afgestudeerd in Interieur & Vormgeving. Naast mijn familie en vrienden geniet ik enorm van de natuur, het buiten zijn. Lekker wandelen door de bossen of rennen over het strand. Wij dromen daarom ook van een mooi huis in een natuurrijke omgeving. De drukte van de stad waar we nu wonen ontvluchten. Verder hou ik van nieuwe dingen ontdekken, fotograferen en daag ik mezelf steeds weer uit. Ik hoop dat jullie mijn blog met heel veel plezier lezen.

Liefs Baukje

Een feel good blog omdat mooie momenten gedeeld moeten worden!

2 gedachten over “Wat is Style Achterover?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s