Over mij

Style Achterover is de plek voor de leukste woonideeën, creatieve projecten en gave hotspots. De naam style achterover is deels afkomstig van het gezegde ‘ik ben daar steil van achterovergeslagen’. Dit betekend figuurlijk achterover vallen van verbazing. Ik vond het een leuke woordgrap steil te vervangen voor style, passend bij mijn onderwerpen. En ik hoop dat ik steeds weer kan inspireren, vernieuwen en jullie daarmee blijf verbazen. Dus zo is mijn naam ontstaan.

Op mijn Instagram deel ik dagelijks plaatjes van mijn grote liefde; interieur. Ik heb niet echt een specifieke woonstijl maar mix graag oud met nieuw. Ook gebruik ik veel natuurlijke materialen. Ik doe ook styling opdrachten en product fotografie. Denk hierbij aan het stylen van producten en het maken van sfeer foto’s voor bedrijven, vaak te gebruiken voor websites en Social media.

Het gezicht achter Style Achterover

Dat ben ik! Baukje Sikkema- Oldenkamp, 33 jaar en samen met mijn man woonachtig in een Fries dorpje. Ik ben afgestudeerd in Interieur & Vormgeving.  Naast mijn familie en vrienden geniet ik enorm van de natuur, het buiten zijn. Lekker wandelen door de bossen of rennen over het strand. Wij hebben het geluk te mogen wonen in een omgeving waar dit alles mogelijk is.

Verder hou ik van nieuwe dingen ontdekken, fotograferen en vind ik het ontzettend leuk om feestjes te stylen en te organiseren. Ik ben creatief en altijd bezig. En ik vind het geven van interieur advies geweldig, daar krijg ik echt energie van! Ik hoop dat jullie mijn blog met heel veel plezier lezen.

Liefs Baukje

Een feel good blog omdat mooie momenten gedeeld moeten worden!