Interieur·kleurinspiratie

Meer KLEUR in je INTERIEUR!

Ik ben gek op kleur. En eigenlijk iedereen die mij volgt weet dit. Waarschijnlijk ben je ook niet bij deze blog terecht komen omdat je van zwart/wit houdt. De afgelopen periode heb ik mijn woonkamer een kleine make-over gegeven, kijk je mee naar het eindresultaat?

Verkeerde keuze

Omdat ik zo van kleur houd en ook zoveel kleuren mooi vind begint het regelmatig te kriebelen. Ik heb dan zin om mijn interieur aan te pakken. En vaak komt de verfpot dan tevoorschijn. Een klein muurtje een andere kleur geven geeft al zo’n groots effect! Eigenlijk gaat dit altijd goed alleen mijn laatst geverfde muur had niet helemaal het gewenste resultaat. Helaas was dit net een muur van 13 meter lang… Ik koos voor de ‘kleur van het jaar’ van Histor, namelijk ‘Olive Sprig’. Ik had gedacht dat het een vergrijsde groen zou zijn maar bij mij op de muur leuk het meer een pastel tint. En pastel kleuren kunnen heel mooi zijn maar passen niet bij mij. Dus een goede reden om een nieuwe kleur te kiezen! En nog een goede reden was dat we een nieuwe bank hadden uitgezocht in een hele mooie warme kleur! Hier kom ik later nog op terug. Onderstaand de woonkamer in de oude situatie, met de kleur Olive Sprig. En met de oude bank/vloerkleed & salontafels.

Full Plum

Uiteindelijk heb ik voor de kleur Full Plum van Flexa gekozen.

Daar gaan we!

Nieuwe bank van ZEN Lifestyle

Via Zen lifestyle had ik ongeveer twee jaar geleden een win-actie gewonnen. Ik had een stoel ontworpen die in productie zou worden genomen. Helaas is het door verschillende omstandigheden niet gelukt om hem te produceren. Super jammer natuurlijk maar daarom mocht ik iets anders uitzoeken bij hun in de winkel. Gelukkig hadden ze een ruime keuze aan banken want de onze was echt aan vervanging toe. Uiteindelijk heb ik gekozen voor bank Spencer.

Kleur Green riviera 38

Het is een prachtige rijke groene kleur met een velours stof. Daardoor is hij heerlijk zacht. En velours heeft als eigenschap dat het makkelijk is schoon te maken! Ik zag deze bank al helemaal voor me i.c.m de muurkleur. We hadden onlangs mangohouten salontafels aangeschaft en dat leek me ook een super match!

Eindresultaat

Tadaa.. ! Het resultaat is prachtig geworden. De woonkamer voelt nu als een warme deken en heeft zoveel sfeer! De bank geeft het geheel een chique uitstraling.

Ook zonder sierkussens is deze bank al prachtig!

Styling

Betreft de styling heb ik gekozen voor warme houttinten en verschillende printjes. De zwarte kast geeft het geheel wat meer pit en komt zo vel beter tot zijn recht.

Een gallery wall zie je vaak rondom de tv meubel maar ook achter de bank staat het heel tof! Door de bank een stukje van de muur af te zetten creëer je een ruimtelijk en speels effect.

Nou ik plof lekker op de bank met een bakje thee, heerlijk! Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren om te kiezen voor meer kleur in je interieur.

Deze blog is geschreven ter inspiratie. De bank kreeg ik van Zen Lifestyle nadat ik een win actie had gewonnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s