Behang·inspiratie·Interieur

Behang inspiratie – Eijffinger Skin

300560

Aangezien ik naast Style Achterover nog parttime werk bij Decorette in Sneek & Wolvega ben ik altijd als eerste op de hoogte van trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. En natuurlijk sluit dit ook perfect aan op mijn instagram, blog en vooral mijn passie voor interieur. Bij Decorette verkopen wij ontzettend veel mooie behangmerken waarvan ik er hier 1 uit ga lichten.

Eijffinger Skin

Dit behangboek is echt vers van de pers, het is net binnen en ik ben heel enthousiast! Ik denk dat ook veel van mijn volgers hier enthousiast van gaan worden dus vandaar dat ik dit boek even in de picture zet vandaag.

300572

300551

TAKE A WALK ON THE WILD SIDE MET SKIN IN JE INTERIEUR!

Geïnspireerd op de jungle, steppe en savanne en vertaald naar je interieur. De dierenprint is overal, van alle tijden en vooral helemaal van nu. Skin is een levendige collectie met gave prints geïnspireerd op het dierenrijk.

300533

300543

300561

Een uitbundige luipaard. schubben van de python of een fluweelzachte krokodillen print. Sommige behangen zijn ook echt zo ruw als een slangenhuid of juist zo zacht als de manen van een leeuw. Dit maakt het behang extra bijzonder. De structuur is niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar!

300560_A
zacht en aaibaar
300571
voelbare schubben

En dan de kleuren, heel compleet en van nu. Er is voor ieder wat wils, van olifantengrijs tot mosgroen. Maar waar ik helemaal weg van ben zijn de saharazand, avondroze en woestijnrode kleuren. Voor wie mij kent zal dat geen verassing zijn.

300605

300541

300522

Wij kunnen helaas geen behang hebben op onze wanden maar ik ga zeker een paneel behangen voor een tof statement in ons interieur. En je kan natuurlijk ook een kast behangen, een lambrisering of het wandbord van je bed. Mocht je dit behang willen aanschaffen, het is o.a te koop bij Decorette. Tag je me op instagram? Ik ben heel benieuwd naar het resultaat!

300542

300552-300540

 

 

De beelden in deze blog zijn eigendom van Eijffinger en officieel verkregen. Deze mogen dus nooit zonder toestemming gebruikt of gedeeld worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s