liefde·persoonlijk·styling

Vier de liefde!

Op vrijdag 31 mei 2019 zijn Richard en ik het geregistreerd partnerschap aangegaan. De bedoeling was om er niet teveel poespas van te maken. Even tekenen en klaar. Want wie weet gaan we ooit nog trouwen en dan komt er een echt groot feest met alles erop en eraan. Maar aangezien ik het geweldig leuk vind om dingen te organiseren begon het natuurlijk alweer te kriebelen..

Dus je raad het al, ik kreeg steeds meer leuke ideeën.  Een klein ‘vier de liefde’ feestje moet kunnen toch. En omdat ik zoveel leuke reacties kreeg op de styling n.a.v mijn Instagram post heb ik besloten om er nog een kleine blog post aan te wijden.

Uiteindelijk heb ik een kaartje ontworpen en die hebben we naar onze naaste familie gestuurd. Dus alleen onze ouders, broers/zussen en opa’s/oma’s.

dav

We zijn de dag natuurlijk begonnen met het officiële moment. In een prachtig oud raadhuis hebben onze liefde ook voor de wet vastgelegd. Tijd voor een feestje!

IMG_0775-01

De dag ervoor ben ik al helemaal los gegaan met de styling. Als je zoiets organiseert is het wel belangrijk alles goed te plannen. Zo hebben Richard en ik weken van tevoren al bedacht wat we deze dag allemaal wouden doen. En de versiering had ik in de weken voorafgaand aan het feestje al verzameld. Dus was het alleen nog een kwestie van versieren.

DSC07083-01-01

Ik verzamel bij een feestje de meeste versiering al weken van tevoren. Tip: bedenk eerst een thema of welke kleuren je wilt gebruiken. Als je hier niet vanaf wijkt matcht het altijd. Ik had in gedachten dat ik een beetje het bohemian sfeertje wilde, met tinten als oudroze, nude kleurtjes, wit en een vleugje goud. Als ik toevallig in een stad of winkel ben kijk ik altijd even of ze leuke feestwinkels/artikelen hebben. Zo hoeft niet alles op het laatste moment en kan ik voor een laag budget leuke items bij elkaar shoppen. De voorpret is al super leuk en je voorkomt er een hoop stress mee.

DSC07066-01

dav

Ben je een beetje creatief? Je kan ook zelf leuke dingen maken. Ik heb bijvoorbeeld de hanger met klimop zelf gemaakt. Bij Sostrene Grene kocht ik de gouden ring, hier heb ik met visdraad klimop omheen gebonden en het geheel afgemaakt met een pompon in het middel. En klaar is je super leuke boho hanger!

Nog een styling tip: probeer met verschillende hoogtes te werken. Zet wat gebakjes op een plateau, hang ballonnen aan het plafond etc.

Ik kijk ook altijd wat ik nog thuis heb liggen. Of in de tuin. Vaak heb je meer in huis dan je denkt. Pluk wat takjes uit de tuin voor in een vaasje. Een stukje boomstam kan ook super leuk als taart plateau.

Wij hebben een prachtige dag gehad, gefeest tot in de late uurtjes en fijne nieuwe herinneringen gemaakt.

dav

IMG_20190601_214038

Hopelijk heb je na het lezen van deze blog post genoeg inspiratie gekregen om een leuk feestje te organiseren. Ik kijk in ieder geval alweer uit naar ons volgende feest!

De pompons en lampions zijn van de Hema & Sostrene Grene. De vlaggenlijn is ook van Sostrene Grene. Tafelloper van Dille & Kamille. Vaasjes, kandelaars en glazen zijn kringloop gelukjes. Gouden prikkers gekocht bij weddingdeco.com 

Deze post is op geen enkele manier gesponsord. Alles is zelf gekocht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s