inspiratie·Interieur

Stoere leren woonaccessoires!

De basis van ons huis is zo goed als af, de kleuren zijn bepaald dus het aankleden is begonnen, yeeh! Wie mij een beetje kent weet dat ik gek ben op accessoires. Ik vind het heerlijk om de hele dag in huis te rommelen, verschillende hoekjes te maken. Gezelligheid! 

Ik was dus ook blij verrast toen ik in contact kwam met ‘Handles and More’. Hun webshop heeft niet alleen de mooiste leren handgrepen, ze hebben nog veel meer gave woonaccessoires van leer! Ik vind leer een prachtig product om mee te stylen, puur en lekker stoer.

Onze grote kledingkast in de slaapkamer had officieel grijze metalen handgrepen. Toen de kast stond vond ik hem eigenlijk veel mooier zonder handgrepen maar dat is niet zo praktisch 😉 We besloten ze te vervangen voor leren handgrepen. Precies wat de kast (en wij) nodig had. In de webshop van ‘Handles and More’ kun je kiezen uit onwijs veel kleuren en verschillende afmetingen. Wij hebben gekozen voor maat S met zwarte schroeven. Qua kleur hebben we voor cognac gekozen omdat dit prachtig afsteekt op de donkergroene muur.

DSC04253

DSC04256

Planten vind je overal terug in huis en dus ook op de slaapkamer. Een beetje extra zuurstof, fijn! En planten zijn de perfecte accessoire. Helemaal in combinatie met een prachtige plantenhanger in dezelfde cognac kleur als de handgrepen. Ik heb gekozen voor een zwarte ketting maar zwart/wit kleurig touw is ook een optie.

DSC04716

Zo wordt het kleding rek echt een opvallend meubel in de slaapkamer.

DSC04690

DSC04707

Onze zolder is een fijne plek die nog wel wat groen kon gebruiken. Het begin is er nu ook hier een plant mag shinen in zo’n toffe leren plantenhanger. De grijze variant.

DSC04467

En als laatste de leren magneet lus. Ik ben echt zo enthousiast over dit product. Het is zo’n handig ding, je kan hem echt overal voor gebruiken. En het ziet er heel mooi uit.

DSC04444

Hij is eigenlijk ontworpen om handdoeken en theedoeken mee op te hangen. Hoe leuk is dat! Zodra de handdoek er tussen hangt klemt de magneet hem vast. Maar ik gebruik hem zelf als poster hanger. Ideaal, de magneet is super sterk dus hij kan behoorlijk wat gewicht houden. En op deze manier kun je lekker vaak en snel van poster wisselen.

Ik hoop dat ik jullie geïnspireerd heb en het is zeker de moeite waard om een keer een kijkje te nemen in de gave webshop van Handles and more!

 

‘Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Handles and More. Ik schrijf altijd eerlijk over een product of merk’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s