Interieur

Nieuw huis – De slaapkamer

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben ben ik een aantal maanden wat minder actief geweest met bloggen en op mijn Instagram account. Dit had natuurlijk een reden. Afgelopen zomer hebben wij een huis gekocht. Op 1 september was de sleuteloverdracht en hebben we ruim 3 maanden volop geklust. Het resultaat deel ik natuurlijk graag met jullie. 

Klus geklaard

Wij hebben intens genoten van de klus periode en het eigen maken van ons huis. Het inrichten vind ik nog wel een dingetje. Hiervoor woonden we in een appartementje en dit huis past daar letterlijk een paar keer in. Oude meubels bleken weg te vallen in de ruimte en decoratie om de lege ruimtes op te vullen hadden we niet. Het liefst wil ik alles in 1 keer klaar en ingericht hebben maar ik heb wel geleerd dat een interieur moet groeien. Ik hou ook erg van vintage en dus zal ik geduld moeten hebben, naar schatten moet je vaak wel even zoeken. Ik ben benieuwd hoe lang het gaat duren voor de inrichting echt naar tevredenheid is en of dit moment ooit gaat komen. Het is natuurlijk ook mijn werk en passie.

De slaapkamer

Wij wouden echt dat onze slaapkamer rust en warmte zou uitstralen. Daarom heb ik gekozen voor een donkere muurkleur. Door alle muren in de kamer dezelfde kleur te verven creëer je die rust en warmte. Het contrast met de lichte vloer en meubels maakt het geheel toch fris en licht.

DSC03113

Je bed is natuurlijk een belangrijk onderdeel van de slaapkamer, ook hier kun je heel simpel meer warmte mee creëren. Het dekbedovertrek met de gevlochten wol look oogt al super zacht en dat is hij ook. Je shopt hem hier. Ik heb verschillende plaids gecombineerd, dit maakt het extra gezellig. Het prachtige lichtgrijze plaid is 100% lam’s wol, je vind hem in de webshop van ookinhetpaars.

DSC03449

Muurdecoratie

Ik vind het erg lastig te bepalen wat er aan de muur moet komen te hangen. Ik ben altijd geneigd veel kleine dingetjes op te hangen maar dan wordt het snel te druk. Voor de muur boven ons bed moet ik nog iets bedenken maar met het uitzicht vanuit ons bed ben ik inmiddels erg tevreden. Onlangs werd ik voor een leuke samenwerking benaderd door Wall Giant, de webshop voor muurdecoratie. Ik heb gekozen voor een groot canvas doek met een afbeelding uit de eigen collectie. Omdat wij vlakbij de bossen wonen en hier graag komen was de keuze van dit canvas niet moeilijk. De weg die er doorheen loopt maakt het extra gaaf. Je kan ook kiezen voor een eigen afbeelding, pas hierbij wel op dat je niet zomaar een afbeelding van internet of Pinterest gebruikt, hier zit auteursrecht op en die mag je niet gratis gebruiken.

DSC03445

DSC03459

Ons huis is een herenhuis en de plafonds zijn heel hoog. Die hoogte hebben we benadrukt en benut met hoge kasten.

DSC03492

DSC03470

DSC03500

Ik ben benieuwd wat jullie van onze slaapkamer vinden! Ik ga vast nog vaak opnieuw aan de slag met de styling maar de basis is perfect. Binnenkort nieuwe blogs over de andere ruimtes in huis en ik ga nog voor en na foto’s met jullie delen 🙂

‘Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Wall Giant, Ookinhetpaars en Slaaptextiel. Ik schrijf altijd eerlijk over een product of merk’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s