Tuin & Balkon

Tuinaccessoires

Het is officieel zomer, yeeh! Hoewel dit voor ons gevoel al een tijdje het geval was want wat hebben we al heerlijke dagen gehad! Zoals jullie misschien wel weten vind ik het leuk om design met vintage te combineren. Het oude met het nieuwe. Zowel in huis als buiten in ons mini tuintje (balkon). Geïnspireerd door een aantal winkeltjes die ik afgelopen zondag bezocht in Utrecht leek het me leuk een top 5 van mijn favoriete Design tuinaccesoires met jullie te delen. 

1. Weltevree fieldchair

Voor een echte zomer vibe in je tuin is de Weltevree fieldchair een goede toevoeging. Met deze stoel in je tuin heb je gegarandeerd het zomergevoel te pakken. De vormgeving doet denken aan de klassieke strandstoeltjes. Hij is daardoor ook inklapbaar.

weltevree-fielchair-larch-splash-1

2. Vitra Elephant kinderstoel

Voor alle mama’s en papa’s onder ons, de Elephant kinderstoel van Vitra is toch geweldig?! Ook al heb ik zelf nog geen kindje(s), ik zou hem hier zo neerzetten haha. Leuk weetje, deze stoel is in 1945 al ontworpen door Charles en Ray Eames. En nog steeds erg geliefd bij jong en oud.

Eames Elephant_22819_1040783_master

VitraHaus Loft, VitraHaus Inspirations, India Mahdavi, Alice im Wonderland

3. Ferm Living pot

De potten van het merk Ferm Living vind ik zo gaaf. Simpel & stoer. Dit komt door de vormgeving en de matte beton uitstraling.  Decoreer hem met mooie bloemetjes of een gave plant. Maar ook zonder decoratie zijn de potten al mooi.

5344-45-46-47-48-49_fermliving_2

4. Ferm living Nomad vloerkleed outdoor

Het eerste wat ik kocht toen ik mijn balkon ging stylen was een buiten vloerkleed. En hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Het geeft zoveel sfeer en het is ook nog eens praktisch, blote voeten zonder dat ze vies worden. Het vloerkleed nomad (ook van Ferm Living) vind ik prachtig, vooral omdat het niet zo’n plastic uitstraling heeft. De kleden zijn er in verschillende afmetingen en in de kleuren roze, curry en donkerblauw. En hij is aan 2 kanten te gebruiken, leuk als je eens wil wisselen van kleur.

ferm-living-nomad-vloerkleed-curry-small

5. Woodstock houtopslag

De Extremis Woodstock houtopslag is een ontwerp van Dirk Wynants. De opslag bestaat uit 2 delen, de opslag en een handige (stylisch verantwoorde) steekwagen om het rek inclusief houtblokken makkelijk te vervoeren. Erg functioneel dus. En niet alleen voor mensen met een open haard want zo’n rek met houtblokken staat natuurlijk super in je tuin! Zowel in de winter als in de zomer. Sfeervol!

Woodstock_Woodstock-7399

Ik ga de zon weer opzoeken! Op naar nog een heleboel van deze heerlijke zomerdagen.

‘Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign, de foto’s komen uit de beeldbank van de webshop. Deze blogpost is informatief bedoeld.’

2 gedachten over “Tuinaccessoires

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s