Interieur

Kijkje in de showroom van Zuiver & Dutchbone tijdens bloggers- en persevent

DSC02057

Gister reisde ik af naar Westzaan, de plek waar de gedeelde showroom van Zuiver en Dutchbone zit. En waar ze hun nieuwste collectie presenteerden aan de pers. Omdat ik nog maar net mijn rijbewijs op zak heb was dit mijn eerste grote reis vanuit Friesland 😉 Gelukkig was mijn beste vriend Tom mee die me eenmaal aangekomen in Westzaan over bruggetjes en langs schattige pittoreske huizen naar de showroom stuurde..

Dutchbone

Na een vriendelijk ontvangst en een ingang met de meest prachtige bloemen aan weerskanten keek ik mijn ogen uit in de showroom van Dutchbone die gevestigd zit op de begane grond. Wauw wat is het toch een prachtig merk! Normaal is deze inspirerende showroom alleen toegankelijk voor werknemers en inkopers dus extra leuk dat ik samen met een aantal mede bloggers was uitgenodigd. En zo kan ik jullie laten meegenieten!

DSC02046

DSC02044

DSC02053

DSC02049

DSC02042

Zuiver

Op de tweede verdieping zit Zuiver. Op de trap blijf je meerdere keren staan omdat het er zo gaaf uitziet. Aan de muur hangt namelijk een groot paneel met verschillende (nep) vet plantjes en cactussen.

DSC02058DSC02059

Eenmaal boven aangekomen heb ik al het moois van Zuiver mogen bewonderen. De minimalistische klokken vallen direct op. Toch zijn ze elke keer net weer even anders en blijven ze verassen.

DSC02069

De rest van de collectie is iets om trots op te zijn, heel kenmerkend voor Zuiver. Er zijn een aantal nieuwe items maar ook vaste items met een nieuw kleuren palet.

DSC02061

DSC02064

DSC02068

Diner

Tijdens een geheel verzorgd 7 gangen walking dinner heb ik gezellig kunnen kletsen met mede IG’ers en bloggers. Ook de presentatie INDG over virtual reality en augmented reality was erg interessant. Kortom een inspirerende middag/avond met leuke mensen. Na afloop mochten we nog een product uitzoeken van Zuiver en kregen we een prachtige bos bloemen van de Bloemen Brigade.

Alle foto’s gefotografeerd door StyleAchterover na een bezoek aan de showroom van Zuiver en Dutchbone. Deze mogen niet gebruikt noch verspreid worden. ©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s