Interieur

Spiegeltje spiegeltje…

Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst. Het is een echte eye-catcher, ik had stiekem al een kleine preview op Instagram gepost en kreeg meteen veel reacties. Benieuwd waarom mijn nieuwe spiegel zo speciaal is?

DSC01020
Clear mirror

Ik hou heel erg van mixen. Verschillende stijlen maar ook vintage en design. Design spiegels vind ik prachtig en vooral dit exemplaar. Hij past perfect bij mijn andere spulletjes en dat is juist zo gaaf. Oud en nieuw combineren brengt zoveel sfeer in huis.

DSC01027

Het ontwerp

Aangezien ik het zelf ook erg leuk vind om het verhaal achter mijn spullen te weten zal ik jullie iets meer vertellen over het ontwerp van de Clear Mirror Spiegel Rond. Hij is van Notre Monde naar een ontwerp van Dawn Zweitzer. De ontwerpen van Notre Monde zijn herkenbaar door een warme en luxueuze uitstraling met een bijzonder twist. Dat zie je ook goed terug in deze spiegel en dat is wat ik er zo mooi aan vind. De rand is gemaakt van hout maar het glas is niet helder, maar vertroebeld. Dit is het gevolg van een verouderingsproces die de spiegels hebben doorstaan.

DSC01021

De spiegel is gemaakt met behulp van authentieke technieken en dit maakt hem uniek. Alle producten van Notre Monde zijn handgemaakt waardoor er enkele afwijkingen of imperfecties kunnen optreden. Maar ik noem het liever een onderdeel van het karakter en de uitstraling van de ontwerpen.

DSC01022

Styling

Je hoeft een spiegel natuurlijk niet altijd op te hangen. Hoewel er wel een ophangsysteem zit bijgeleverd heb ik er voor gekozen hem neer te zetten (voordeel; geen gaten in de muur). Zo kun je spelen met de reflectie ervan. Ik heb er nu 2 kringloop gelukjes voor gezet maar een kandelaar is ook tof omdat het kaarslicht een mooie weerspiegeling laat zien. En zo kan ik hem ook makkelijk verplaatsen aangezien ik vaak nieuwe hoekjes maak.

DSC01011

DSC01076

Ik vind hem prachtig en blijf er maar naar kijken. Perfect toch? Want dat is tenslotte de functie van een spiegel 😉

‘Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign. Ik schrijf altijd eerlijk over een product of merk’.

Een gedachte over “Spiegeltje spiegeltje…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s