Interieur

Mijn paastak

DSC00395

Hij staat! Jarenlang kwam er hier echt geen paastak in huis. Want die foute kuikentjes, die felgekleurde houten poppetjes, nee niks voor mij. Maar er is steeds meer leuks te koop en je hoeft echt niet alleen maar kuikentjes en paashazen in je takken te hangen. Je paastak kan echt passen bij jou en je interieur. 

Poedertinten en groen

De versiering had ik al een tijdje in huis maar wanneer zet je die takken nou neer. Steeds dacht ik, is het niet te vroeg om nu al een paastak in huis te halen? Dus de vraag op Instagram gezet en jullie waren duidelijk, het kon! Dus vandaag twee mooie grote takken gekocht bij de Intratuin.

DSC00352

DSC00359

Qua versiering heb ik gezocht naar poedertinten, oud rood en groen. Dit past mooi bij de rest van mijn interieur. Ik heb ook altijd een paar kleine ‘test’ potjes verf in huis van mijn favoriete kleuren. Mochten de kleuren in je huis lastig te vinden zijn dan kun je altijd de versiering gaan verven. Dit heb ik gedaan met de 2 rode konijntjes, geverfd in de kleur ‘terra’ van VT wonen.

DSC00391

Als je wilt dat je paastak niet te aanwezig is kies je voor rustige kleuren zoals poeder of pastel tinten en hang je de takken niet te vol.

DSC00364

Klaar!

En dit is het resultaat! Ik ben benieuwd, wie heeft er ook al een paastak in huis?

DSC00387

DSC00379

DSC00382

♥ Vaas: House Doctor

♥ Honeycomb: Dille & Kamille

♥ Eitjes: Xenos

♥ Roze konijntje: Blokker

♥ Houten schaal: Dipty Wonen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s