Interieur·Lifestyle

Handed By.

Ik ben al enige tijd fan van het mooie merk Handed By. Op mijn vorige werkplek verkochten we al producten van Handed By en nog steeds ben ik erg enthousiast. Dus hoog tijd voor een blog. Niet omdat het moet maar omdat ik vind dat eerlijke bedrijven wel wat extra aandacht verdienen! 

handed-by-bowl
Handgemaakt

Tassen, manden en woonaccessoires, alle producten zijn handgemaakt zoals de naam al doet vermoeden. Leuk om kennis te maken met de vlechters? Klik dan hier Ook wordt er gebruik gemaakt van materialen die het milieu zo min mogelijk belasten, zoals o.a. gerecycled plastic en bamboo.

HB_logo6.jpg

Handed By design is te herkennen aan de unieke merk stempel in de vorm van een hand. Alles wordt op een eerlijke manier gemaakt en is gegarandeerd 100% kinderarbeid vrij. Iets wat ik erg belangrijk vind.

handed-by-paris-hunting-green

De tassen zijn super, ze liggen lekker in de hand en zijn heel licht. En heel sterk! Ideaal voor de boodschappen. Je hebt verschillende kleuren en formaten. Ik neem deze tas altijd mee wanneer ik boodschappen ga doen en verse bloemen haal. De kleur is echt wauw! Zo’n mooie tas gevuld met bloemen, daar word je toch vrolijk van?!

dsc07150

dsc07154

De nieuwe lente/zomer catalogus kun je online bekijken op www.handedby.nl Een frisse collectie, prachtige kleuren en leuke woonaccessoires. Zoals onderstaande Baskets, ik heb ze al meerdere keren voorbij zien komen op Social Media. Origineel en een echte eyecatcher in je interieur.

handed-by-up-new-colours

Zelfs de tassen staan prachtig in je interieur, als ik ze niet gebruik zet ik ze als decoratie in de keuken neer. Of ik gebruik ze als tijdschriften mand. Je kunt er alle kanten mee op en dat is juist het leuke!

dsc07129

dsc07159

♥ Donker groene shopper: Kleur: Paris Hunting green.

♥ Mijn ‘bloemen’ shopper: Kleur: Paris Canyon Clay.

Blauwe shopper: Kleur: Greyisch Green

 

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Handed By, een aantal foto’s komen uit de beeldbank van HandedBy en de rest is eigen geschoten materiaal. Ik schrijf altijd eerlijk over een product of merk. Klik hier voor de verkoop punten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s